Hirdetés

Több mint 30 játékkal tervez a következő 3 évre a Rockstar és a 2K Games anyavállalata

|

A Take-Two nagy szabású játékok mellett remastereket, remake-eket, mobilos címeket és egyéb tartalmakat is szolgáltat.

Hirdetés

Azt már a Rockstar Games is hajlandó volt megerősíteni, hogy készül a Grand Theft Auto sorozat következő, teljes értékű része, de még mindig nem tudjuk, mikor jelenhet meg - egyes pletykák szerint 2024-ig, mások szerint 2025-ig kell rá várnunk. Jó esély van arra, hogy ez is egyike annak a több mint 30 játéknak, amit a Take-Two alá tartozó csapatok formálnak.

A cég legfrissebb pénzügyi jelentésében nem csak említést tett arról, hogy 2025 végéig ennyi új címet tervez piacra dobni, de kategorizálta is őket.

Hirdetés

A 30 között vannak nagy szabású játékok, amik a legtartalmasabb élményt és a legtöbb játékórát kínálják - ebbe a kategóriába tartoznak a sportjátékok, valamint a GTA-hoz és a Red Dead Redemptionhöz hasonló projektek is. Érkeznek továbbá független fejlesztők alkotásai a Private Division felügyelete alatt, mobiljátékok, könnyedebb alkotások, amik sok órányi szórakozást nyújtanak, de nem olyan tartalmasak és mélyek, mint az első kategória képviselői (például a WWE Battlegrounds vagy a Tales from the Borderlands), illetve portok és remasterek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A készülő, de nem feltétlenül 2025-ig érkező projektek közül 24 az első kategóriába tartozik, köztük a júniusban megjelenő The Quarryval, a Marvel's Midnight Suns-szal, a Kerbal Space Program 2-vel, az NBA, a PGA Tour és a WWE 2K23-as kiadásával. Tíz független játékra számíthatunk, 20 mobiljátékra, 7 könnyedebbre, és nyolc remasterre vagy remake-re (köztük a Max Payne első és második részével, amit a Remedy formál.

Szerintetek megjelenik a GTA VI 2025-ig? Vagy kapunk bármi vadonatújat a Rockstartól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)