Hirdetés

Több tucatnyi játékon dolgoznak a PlayStation stúdiói, ezek fele vadonatúj ötleten alapszik

|

Több mint 25 játék készül épp a PlayStation Studios ernyője alatt.

Hirdetés

Nem tudjuk még, hogy alakul az év második fele a PS5-tulajok számára, milyen exkluzívokat fog szállítani nekik a Sony; csak a Ratchet & Clank: Rift Apart júniusi megjelenéséig látunk előre. Hermen Hulst, a PlayStation Studios vezetője viszont a Wirednek elmondta, hogy folynak a munkálatok, több mint 25 játék készül, és ezeknek csak a fele valamilyen folytatás.

Állítása szerint a játékok sokfélék, de konkrétumokat nem közölt.

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy még idén megjelenhet a következő God of War, a Horizon Forbidden West, a The Last of Us multis spin-offja, és jövőre érkezik a Gran Turismo 7, valamint jó esélyt látunk rá, hogy pár éven belül egy teljes értékű Spider-Man-folytatást és egy új Unchartedet is kapunk, talán a Days Gone-t fejlesztő Bend Studiótól.

Emellett egy még meg nem nevezett játékon dolgozik Jade Raymond új stúdiója, a Haven is, és valószínű, hogy a Sucker Punch Productions (inFamous, Ghost of Tsushima) és a London Studio (Blood & Truth) sem pihen. Ugyanakkor jó kérdés, hogy a Media Molecule (Dreams, LittleBigPlanet) és a Pixelopus (Concrete Genie, Entwined) mit csinál épp. 

Ti milyen folytatásokat látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)