Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - jelenleg ez az idei év legjobban startoló játéka

|

Ahogy az várható volt, a Ubisoft újdonsága azonnal az eladási listák élére szökött, és a második helyre tolta vissza a Horizon Zero Dawnt.

Hirdetés

Elég jól indult 2017, csak úgy repkedtek a magas pontszámok a tavaszi szezon régóta várt játékaira. Az év nagy meglepetését, a Horizon Zero Dawnt megjelenése első hetében annyian vették, mint semmi más játékot még idén, viszont várható volt, hogy a multiplatform Wildlands jobban fog indulni.

Az Egyesült Királyságban át is vette a vezetést, viszont ha az első negyedéves startokat nézzük, továbbra is a The Division tartja a rekordot.

Némileg meglepő, hogy a LEGO Worlds a harmadik helyen nyitott, hiszen nem övezte nagyon nagy hírverés a megjelenését. A lényeg, hogy akikhez kellett, azokhoz eljutott. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild még mindig a legkelendőbb Switch-játék, de az 1-2 Switch is befért még a top 10-be a 9. helyen. Íme a teljes lista:

  1. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  2. Horizon Zero Dawn
  3. LEGO Worlds
  4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. GTA 5
  6. Nier Autoamata
  7. FIFA 17
  8. Rocket League
  9. 1-2 Switch
  10. Call of Duty: Infinite Warfare

Hamarosan közzétesszük az 576 Kbyte adatai alapján összeállt magyar eladási listát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)