Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - jól indult az első hete

|

A Ubisoft legújabb sandbox mókája nem aratott osztatlan sikert a kritikusok és a játékosok körében, de azért elég szépen rajtolt ahhoz, hogy a bevétel kapcsán ne szomorodjon el a kiadó.

Hirdetés

Csak a dobozos és konzolos értékesítés számait is elég látni ahhoz, hogy megnyugodjanak a Ubisoft vezetői, a játék nem indult rosszul. A VGChartz adatai szerint a március 11-ig tartó héten a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands konzolos verzióiból 1 623 743 fogyott világszerte. 

A PlayStation 4 változatból ezen időszak alatt 1 079 228 darab, Xbox One-osból 544 515 kelt el. A példányoknak a nagyját egyébként az európai játékosok zsebelték be, hiszen mi feleltünk a konzolos eladások 45 százalékáért (722 963 db), míg az USA 555 731 darabot tolt el a vásárlóerőnek. Európán belül az Egyesült Királyságban álltak a legtöbben kommandósnak 198 946 darab felvásárolt példánnyal.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands 2017. március 7-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek megvolt, vagy hidegen hagy a kaland? A GameStar teszt itt olvasható róla, ha bármit is tudunk segíteni a döntésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)