Hirdetés

Tomb Raider - 11 millió fogyott belőle, és majdnem a fele PC-n

|

A Square Enix elárulta a hivatalos számokat, melyek alapján a Rise of the Tomb Raider jócskán a reboot alatt teljesített, de még így is szép számmal vitték.

Hirdetés

GamesIndustrynak adott interjújában a Square Enix mesélt néhány érdekes adatot a Tomb Raider és a Rise of the Tomb Raider eladásai kapcsán. Mint kiderült, már 11 millió példány fogyott a játékból PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az eladási számnak majd feléért a PC felelt.

Hirdetés

A SteamSpy adatai szerint ugyanis csak a PC-s platformon 5 millió példány fogyott el. Hasonló a helyzet a Rise of the Tomb Raider esetében, ahol 2 millió ment el a Steamen keresztül. A folytatásról eladási adatot nem kaptunk, csak annyit, hogy 7 millió példányt szállítottak le belőlea boltokba.

A ROTTR esetében nem annyira egyértelmű a PC-s előny, de ott kisebb is a szórás, tekintve, hogy a játék csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A fenti adatok szerint a második rész jóval gyengébben teljesített az elsőnél, pedig egyébként az sem volt rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)