Hirdetés

Tömegével távoznak a Need for Speed: Unbound fejlesztői

|

Évtizedes múlttal rendelkező csapattagok gondolták úgy hirtelen, hogy új lehetőségek felé szeretnének tekingetni.

Hirdetés

Rövid felvezetés után jelent meg december elején a Need of Speed: Unbound, ami az utóbbi évek legjobb NfS játéka lett. Sokan imádják, de még nem tudni, valójában mekkora sikert arat. Lehet, hogy azért, mert igazából nem mozgat meg tömegeket, lehet, hogy más miatt, de a megjelenést követően öt Criterion-veterán is úgy döntött, hogy lelépnek a cégtől.

A sort a stúdió ügyvezetője és alelnöke, Matt Webster nyitotta, aki 23 évet húzott le a Criterionnál. Őt követte Alan McDarimant, aki 17 évig dolgozott a csapattal, és lemondásakor a stúdió fejlesztéséért volt felelős.

Hirdetés

A párossal együtt még lelépett a technikai vezető Andrei Shires (16 évig dolgozott a cégnél), Pete Lake vezető producer (1996 óta dolgozott a Criterionnál) és Steve Uphill tartalomfelelős (10 évig volt a csapattal). A felmondó társaság egyik tagja sem adott bővebb indokot annál, mint hogy új lehetőségek után néznének az EA-n kívül.

A helyeket az EA már el is kezdte feltölteni: a Need for Speed új vezető producere Charity Joy lett, aki korábban az EA Sports UFC-részlegét vezette, míg a termékfejlesztési feladatkort Geoff Smith kapta, aki korábban a Dirt és Grid sorozatokért felelt a Codemastersnél.

A Criterion egy újfajta Need for Speed-élményt kínált, és reméljük, hogy az Unbound által kiszabott irányt nem akarják teljesen hátrahagyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)