Hirdetés

Sportjátékok taroltak a brit játékeladási toplistán

|

Egyaránt jól nyitott az NBA 2K18 és a Pro Evolution Soccer 2018, de az első helyet egyiknek sem sikerült megszereznie.

Hirdetés

Lesz még az elmúlt hétnél mozgalmasabb játékmegjelenések tekintetében, de már ez sem volt rossz. Megérkezett a szezon két sportjátéka, visszatért egy klasszikus, és új platformon Raymanezhetünk. 

Hirdetés

A briteknél viszont továbbra is a Destiny 2 uralja a toplistát, valószínűleg csak a FIFA 18 taszítja majd le az élről pár hét múlva. A második helyen nyitott az NBA 2K18, a harmadikat a PES 2018 szerezte meg, és szinte hihetetlen, de a Fallout 4-et még úgy is viszik, hogy hamarosan jön a GOTY változat. Az Uncharted: The Lost Legacy másodikról az ötödik helyre csúszott, a GTA V negyedikről a hetedikre, a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy hatodikról a kilencedikre, a Forza Horizon 3 pedig harmadikról a tizedikre. A friss Dishonored: Death of the Outsider a hatodik helyen nyitott, a Metroid: Samus Returns a nyolcadikon, a switches Rayman Legends: Definitive Edition pedig épphogy lecsúszva a toplistáról a tizenegyediken. Íme a top 10, ezen a linken pedig a top 40-et láthatjátok:

1. Destiny 2
2. NBA 2K18
3. PES 2018
4. Fallout 4
5. Uncharted: The Lost Legacy
6. Dishonored: Death of the Outsider
7. Grand Theft Auto V
8. Metroid: Samus Returns
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Forza Horizon 3

Ti mit vettetek a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)