Hirdetés

A Torchlight játékokat fejlesztő stúdiót is bezárja a Perfect World

|

Újabb csapatot ereszt szélnek a kiadó, mert az nem illeszkedik a stratégiájába.

Hirdetés

A napokban számoltunk be arról, hogy a Perfect World Entertainment úgy döntött, bezárja Gigantic-et fejlesztő Motigát, mert a játék nem úgy teljesített, ahogy azt várták, és nemrég kiderült, hogy még egy Seattle-beli stúdiót bezár a kiadó.

Hirdetés

A részben korábbi blizzardos fejlesztők által 2008-ban megalapított Runic Games nem árasztotta el a játékpiacot alkotásaival, viszont a két részből álló Torchlight-széria egy korrekt hack 'n slash cím volt. A srácok legfrissebb és egyben utolsó játéka, a Hob idén szeptemberben jelent meg, de a Perfect World most úgy döntött, hogy már nincs szüksége a csapatra.

A kiadó azzal indokolta a döntést, hogy továbbra is folytatni szeretné azt az egyre divatosabb stratégiát, miszerint szolgáltatásokként kezeli az online játékokat, így az egyjátékos mókákra koncentráló Runic Games valószínűleg nem fért bele ebbe a megoldásba.

Ti játszottatok a stúdió valamelyik alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)