Hirdetés

A Total War és Alien: Isolation fejlesztői új játékon dolgoznak

|

Rengeteg kiváló játékot köszönhettünk a Creative Assemblynek az elmúlt években, és leginkább ezért is érdekelne minket, hogy mi az az új IP, amihez épp embereket keresnek.

Hirdetés

A Total War: Warhammer II és az Alien: Isolation csak a legközelebbi Creative Assembly címek, amiket igazán élveztünk. A srácok újra és újra remek játékokat tesznek le az asztalra, és hamarosan egy új sorozatba is belevágnak, amihez jelenleg új kollégákat keresnek.

Hirdetés

A PC Gamer jelentése szerint a stúdió oldalán felbukkant egy álláshirdetés, amiben vezető technikai művészt, senior játékrendszer dizájnert, és senior meta játékdizájnert is keresnek (őszintén szeretnénk tudni, hogy ez a legutóbbi pontosan mit is csinál, nagyon jól hangzik). Ezek leginkább azért érdekesek, mert a leírás szerint még egy új, be nem jelentett IP-hoz keresik őket. A műfajról sincs egyelőre információ, de a  tájékoztató szerint "fegyverek, mozgás, képességek, kütyük, életerő és további rendszerek tervezése" a feladata a vezető a rendszer megálmodójának, szóval lehet tippelgetni.

Az álláshirdetés szerint az új IP "műfaját meghatározó" cím lesz, de tekintve, hogy ezt manapság minden játékhoz odaírják, nem nagy dolog. Ettől függetlenül mi izgatottan várunk bármit, ami a Creative Assemblytől jön, bennük szerencsére nehéz csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)