Hirdetés

Tovább bonyolódik a Cyberpunk 2077 pénzvisszatérítési mizériája

|

A CD Projekt RED most arra kéri a PlayStation 4-tulajokat, hogy legyenek türelemmel.

Hirdetés

Nem tudjuk pontosan, mennyien vették meg konzolra a Cyberpunk 2077-et, és hányan választották a sokkal jobb minőségű PC-s vagy Google Stadiás változatot, de akárhogy is, valószínűleg nem kevesen szeretnének élni a pénzvisszatérítés lehetőségével. Ugyan a CD Projekt RED azt ígéri, hogy a legdurvább hibákat legkésőbb februárban kijavítja, vannak, akik nem akarják ezt türelemmel megvárni, és jobban örülnének, ha visszakapnák a játék árát már most.

Korábban a fejlesztőcsapat azt javasolta, mindenki próbálkozzon választott platformja üzemeltetőjénél, vagy a vásárlás helyén, de sokan nem jártak sikerrel. A Sony eleve szigorúan kezeli a pénzvisszatérítés kérdéskörét, csak akkor adja vissza egy játék árát, ha azt a vásárló nem töltötte le, vagy speciális esetben akkor is, ha a játék játszhatatlan, de most úgy ítélték meg, utóbbi kitétel nem érvényes a Cyberpunk 2077-re.

Hirdetés

Azok, akik közvetlenül a CDPR-hoz folyamodtak segítségért a megadott e-mail címet használva, ma reggel egy automatikus üzenetet kaptak, melyben a csapat azt ígéri, legkésőbb 2020 végéig információt szolgáltat a további lépésekkel kapcsolatban. A levélben az xboxosokat ugyan továbbra is az Xbox támogatási oldalára terelik (ahol vagy sikerül visszatérítést kérni, vagy nem, eltérőek az eredmények), a PlayStation felhasználóknak viszont a türelmét kérik, így ők nem számíthatnak sok jóra a Sonytól.

A segélyvonal december 21-ig marad nyitva, nem tudni, utána mi lesz. Mindenesetre érdemes tényleg türelemmel várni, mert a csapat a hasonlóan silány The Witcher 3-at is szépen kijavította pár hónap elteltével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)