Hirdetés

Továbbra is jól fogy a Ghost of Tsushima

|

Ismét az első helyet szerezte meg a brit játékeladási toplistán a Sony játéka.

Hirdetés

Meglehetősen eseménytelen volt az elmúlt hét dobozos játékmegjelenések tekintetében, semmi új nem érkezett, és pár hétig nem is számíthatunk olyan címekre, amikért hosszú sorok állnak majd a kasszáknál. A holnap megjelenő Destroy All Humans! remake talán egy kicsit felkavarja majd a brit top 10-es listát, viszont mivel a PC-s játékok tőlünk nyugatabbra jellemzően csak digitálisan jelennek meg, a következő, valamennyire érdekes újdonság az augusztus 28-ai Project Cars 3 lehet.

Hirdetés

Addig alighanem marad az élen a Ghost of Tsushima, mely a PlayStation 4 legjobban rajtoló új IP-je lett a napokban. Ebből 68%-kal kevesebbet adtak el, mint egy héttel korábban, ami átlagos visszaesésnek mondható, és körülbelül azt a pályát láthatjuk, amit tavaly a Days Gone is bejárt. A Paper Mario: The Origami King ellenben a negyedik pozícióba zuhant, a második helyet az Animal Crossing: New Horizons vette vissza. A Ring Fit Adventure-ből ismét feltöltötték a készleteket, így ez is visszakerülhetett a legkelendőbb 10 cím közé. A lista így alakult:

  1. Ghost of Tsushima
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. F1 2020
  4. Paper Mario: The Origami King
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. The Last of Us Part 2
  7. Minecraft (Switch)
  8. Grand Theft Auto V
  9. Forza Horizon 4
  10. Ring Fit Adventure
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)