Hirdetés

Továbbra is kelendő a Marvel's Avengers, rekordot döntött a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

|

A brit játékeladási toplista első két helyén nincs változás, és várhatóan egy darabig nem is lesz.

Hirdetés

Ha a közepesen elfogadhatónál eggyel jobb világban élnénk, három nap múlva már játszhatnánk a Cyberpunk 2077-tel, de a dolgok szerencsétlen együttállása miatt arra még november 17-éig várnunk kell. Ahogy a múlt héten sem volt, úgy most sem lesz igazán nagy dobozos megjelenés, és a WWE 2K Battlegrounds miatt valószínűleg nem sokan fognak műanyag székkel a boltok kirakatainak ugrani.

Hirdetés

A Marvel's Avengers így háboríthatatlanul állhat a brit játékeladási toplista első helyén, és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 második pozícióját sem fenyegeti semmi - pláne úgy, hogy a játék az Egyesült Királyságban a franchise leggyorsabban fogyó tagja lett. Sikerült ezt megalapozni az elmúlt 21 évben.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning egyébként a negyedik helyen nyitott, nagyjából negyedannyi eladott példánnyal, mint amennyi a 2012-es eredetiből fogyott, de a digitális eladásokról továbbra sem tudunk semmit. A játékosok 74%-a PS4-re vette meg.

A Minecraft Dungeons dobozos kiadása szintén most debütált, méghozzá a hatodik helyen, és ennél a Switch volt a legnépszerűbb platform 72%-kal. Az NBA 2K21 a nyolcadik pozícióba zuhant vissza.

Ez most a top 10:

  1. Marvel's Avengers
  2. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Kingdoms of Amateur: Re-Reckoning
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Minecraft Dungeons
  7. Minecraft (Switch)
  8. NBA 2K21
  9. Grand Theft Auto V
  10. Ring Fit Adventure
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)