Hirdetés

30 játék valósul meg részben EU-s támogatásból, köztük a Trine 4

|

Egy frissen közzétett listán olyan, az Európai Unió országaiban készülő játékok szerepelnek, amik fejlesztésébe az EU is beszállt.

Hirdetés

Az Európai Unió Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynöksége, avagy az EACEA publikálta az azóta gyorsan eltávolított listát, melyen ismert fejlesztők új, még be nem jelentett projektjei is szerepelnek.

Hirdetés

Talán mind közül a legérdekesebb a Frozenbyte-féle Trine 4, melyre a harmadik rész vegyes fogadtatása után nem nagyon számítottunk. Ott van még a Stick it to the Manről elhíresült, legutóbb a Fe-t és a Flipping Deathet kiadó Zoink új játéka, a Roll Them Bones is, valamint az Observert és a Layers of Feart készítő Bloober Teamtől a H2O, mely valószínűleg az általunk Project Méliès neven ismert játékot takarja. Pályázni március 8-áig lehetett, akkor sok játéknak még csak a munkacíme volt meg. A teljes listát az alábbi táblázatban láthatjátok, melyben a támogatás összege és mértéke is szerepel.

Mit szólnátok egy új Trine-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)