Hirdetés

Masszív leépítés a Lord of The Rings Online fejlesztőcsapatánál

|

Jó pár embertől megválik a Dungeons & Dragons Onlinet is jegyző Turbine stúdió. Az indoklás nem maradt el: az okostelefonok terén terveznek hódítani játékaikkal.

Hirdetés

A Turbine fejlesztőgárda legutóbbi projektje, az Infinite Crisis szuperhősös MOBA már az indulása utáni első hónapban be is jelentették, hogy megszüntetik a DC szuperhősöket felvonultató játékot. A Lord of The Rings Online és a Dungeons & Dragons Online után a mobiljátékok felé venné az irányt a csapat. Ezért is volt szükség a leépítésre, hiszen így néhány pozíció fölöslegessé vált.

Előző játékuk, a Batman: Arkham Underworld már csak iOS készülékekre jelent meg, a stúdió a free-to-play vonalon fog tovább haladni. Ennek ellenére a Lord of The Rings Online és a Dungeons & Dragons Online támogatása nem szűnik meg, legalábbis azt ígérték.

Ti mit gondoltok, ez a jó irány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)