Hirdetés

Csak tavaly több mint 9 milliárd órányi tartalmat néztünk a Twitchen

|

A legtöbbet nézett játék a Fortnite lett, de ezen valószínűleg senki sem lepődött meg.

Hirdetés

Szépen fejlődött az elmúlt években a Twitch, ami továbbra is a streamerek és a gaming tartalmak iránt érdeklődők találkozóhelye. A weboldal tavaly is elég szép számokat produkált, és megtekintések terén elég nagyot ugrott az előző évi adatokhoz képest.

Hirdetés

A StreamElements készített egy összeállítást arról, hogy milyen volt a 2018-as év streaming szempontból. Megtudtuk például, hogy 2017-hez képest nagyjából 25%-kal, vagyis 506 millió órányival több tartalmat néztek meg az emberek a Twitchen. Tavaly a látogatók összesen 9,36 milliárd órát töltöttek el a platformon a különféle élő közvetítések nézésével, ami alapján kijelenthető, hogy továbbra is óriási népszerűségnek örvend a Twitch a játékosok körében.

Készült még egy táblázat a leghosszabb ideig nézett játékokból is, és bizony itt is történt változás. 2017-ben még a League of Legends volt az első helyen, ám tavaly már nem sikerült győzedelmeskednie, és a Fortnite került a helyére.

Ti hol szoktatok élő közvetítéseket nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)