Hirdetés

A Twitch még egy jó időre leigazolta a legnépszerűbb női streamert

|

Pokimane eddig is az Amazon platformjára gyártott tartalmat, most pedig szerződést hosszabbított a céggel.

Hirdetés

A streamer platformok közötti háború zaja valószínűleg még azokhoz is elért, akik alapvetően nem követik a gaming ezen szegmensét. Az egész hercehurca Ninja Mixerre költözésével kezdődött, amit több egyéb nagy influencer átigazolása követett. Hogy ennek egészen pontosan mi lehet a hátterében, azt ebben a cikkben szedtük össze nektek, most legyen elég annyi, hogy a nagyobb oldalak közötti hadakozás még mindig javában dübörög. A Twitch most egy fontos győzelmet könyvelhet el, ugyanis egyik nagy csillaguk, Pokimane egy több éves együttműködést írt alá velük.

Hirdetés

Imane "Pokimane" Anys az egyik legismertebb streamer és a legtöbb követővel rendelkező női tartalomgyártó, így nem csoda, hogy a Twitch foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy náluk folytassa a pályafutását. A streamer hölgy népszerűségét az is jól mutatja, hogy nemrégiben egy saját Fortnite emote-ot is kapott

"Mióta elkezdtem a karrieremet a Twitchen hat évvel ezelőtt, ez a platform rengeteg fantasztikus lehetőséget adott nekem, hogy tartalmat gyártsak és kapcsolatba lépjek az emberekkel a világ számos pontjáról."

- nyilatkozta Pokimane, aki azt is hozzátette, hogy egész közössége a Twitchez kötődik, és szerinte ez az a hely, ami a legtöbb lehetőséget és eszközt adja a kezébe, hogy tovább fejlődhessen a munkájában.

Az biztos, hogy az Amazon platformja egy igen fontos együttműködésre tett szert, hiszen Anys amellett hogy elképesztően népszerű, nem is annyira megosztó személyiség, mint mondjuk Ninja. Ez valószínűleg így is marad, amíg olyan lépések fűződnek a nevéhez, mint egy egyetemi ösztöndíj program létrehozás e-sportolók részére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)