Hirdetés

Twitch Prime - gamerek támogatása, reklámmentesség, árengedmények

|

Kifejezetten a gamerek számára kitalált bónuszokkal egészül ki az Amazon előfizetéses szolgáltatása, aminek részeként megjelenik a streamelős oldalon előnyöket adó Twitch Prime.

Hirdetés

Eddig nem igazán használta ki az Amazon, hogy két éve felvásárolták a Twitchet, most viszont néhány kifejezetten gamereknek szánt feature-rel egészítették ki havidíjas szolgáltatásukat, az Amazon Prime-ot. Az ezekkel érkező Twitch Prime pedig csábítóbb alternatívát nyújt a Twitch Turbo helyett, ami elsősorban reklámmentes videózást ajánlott. De mivel livestreamek közben nagyon kevesen reklámoznak már, ez a bónusz kevésbé hasznos manapság.

Ettől függetlenül a reklámmentesség a Twitch Prime részét is képezi, ezen túl exkluzív emote-okat kapunk, egy chat jelvényt és harminc naponta egyszer a Twitch állja helyettünk, ha feliratkozunk egy csatornára, így streamereket is támogathatunk, ha előfizetünk. Emellett kedvezményeket is kaphatunk új és korábbi játékmegjelenésekre, ahogy játékokkal kapcsolatos ajándékokat is bezsebelhetünk. Ez utóbbiak közül az első kettő például az új Hearthstone-hős, Tyrande Whisperwind és egy indie játék, a Streamline lesz.

Watch live video from on www.twitch.tv

Mindebből viszont csak akkor részesülhetünk, ha az Amazon Prime is egyszer eljut Magyarországra. Egyelőre ugyanis csak az Egyesült Királyságban, az USA-ban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban került bevezetésre a Twitch Prime.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)