Hirdetés

Twitch - ezek az új funkciók teszik jobbá

|

A videósoknak továbbra is megéri a Twitchet használni, ami ráadásul hasznos közösségi lehetőségekkel bővül nemsokára.

Hirdetés

2011-ben indult el világhódító útjára a Twitch.tv, ami azóta az egyik legnépszerűbb videós platformmá nőtte ki magát, még mindig töretlenül halad előre, épül-szépül, és a jelek szerint még mindig az egyik legjobb választás a streamereknek. Főleg most, hogy a YouTube szívatja őket.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik Long Beachen a TwitchCon 2017, aminek keretében a cég vezérigazgatója, Emmett Shear és más fontosabb kulcsfigurák előadást tartottak, és beszéltek egy kicsit az eddig elért dolgokról, valamint a platform jövőjéről is. Kiderült, hogy a tartalomgyártóknak még mindig érdemes a Twitchet használniuk, ugyanis számos pénzkeresti mód áll rendelkezésükre, és idén kétszer annyit fizettek a nézők a videósoknak, mint tavaly, ami átlagban 71%-os növekedést eredményezett a bevételekben.

Az előfizetéses Twitch Prime megjelenése óta 50%-kal nőtt a különféle streamerekre feliratkozók száma, de a Clips, amivel rövid részleteket vághatunk ki az egyes közvetítésekből, hasonló sikereket tudhat magáénak, a közösség több mint egymilliárd ilyen alkotást hozott létre az indulása óta.

Hamarosan pedig még több lehetősége lesz a videósoknak a nézőkkel való kapcsolattartásra, vagy a saját munkájukkal kapcsolatos adatok megismerésére, mert jönnek például különféle achievementek, stream összefoglalók, a /raid parancs, amivel átküldhetjük nézőinket egy másik videóshoz, valamint rituálék is, hogy a közösséggel együtt ünnepelhessünk meg egy-egy különleges momentumot.

Ti szoktatok streamelni a Twitchen vagy csak nézőként szálltok be a mókába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)