Hirdetés

Három nagy, még ismeretlen Ubisoft játékot kapunk 2020 elején

|

Ősszel várhatóan csak a Ghost Recon Breakpointot adja ki a francia vállalat.

Hirdetés

Bár a Skull & Bonest elhalasztotta, és valószínűleg a Beyond Good & Evil 2-t sem adja ki ebben a generációban, nem hagy minket újdonságok nélkül a Ubisoft.

Hirdetés

Az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó jelentésből megtudtuk, hogy a Rainbow Six: Siege önmagában 1 milliárd eurónyi nettó bevételt hozott eddig a cégnek, és az elmúlt évhez képest 40 százalékkal nőtt a játékosbázisa, már 45 millióan játszanak a játékkal. Az Assassin's Creed: Odyssey iránti érdeklődés is kielégítő volt, soha nem hozott még annyi bevételt alapjátékon felül kínált tartalom a Ubinak, mint ennél a címnél. A nettó bevételek 69 százaléka digitális értékesítésből (alapjátékokból, DLC-kből, mikrotranzakciókból) származik (tavaly csak 58% volt), és az érték folyamatosan növekszik. Összességében 2,02 milliárd bevétellel számolhatott a kiadó a 2018. április 1. és 2019. március 31. közötti időszakra, ami 17%-os növekedés az ezt megelőző időszakhoz képest.

Az aktuális, 2020. március 31-ig tartó évre vonatkozó tervek között szerepel a Ghost Recon: Breakpoint, valamint három további AAA játék kiadása, amiket várhatóan az E3 környékén jelentenek majd be, és mind 2020. első három hónapjának valamelyikében válnak elérhetővé. Lehet köztük egy új Splinter Cell, a Watch Dogs 3, vagy akár egy új, a Nintendóval közösen elkészített Switch-exkluzív is - a Mario + Rabbids: Kingdom Battle hatalmas sikert aratott, nem lepődnénk meg, ha akár egy folytatás, akár valami egészen más készülne a háttérben. Az új The Settlersre és egy új Just Dance-re is számíthatunk, de ezek nem számítanak AAA-szintűnek.

Ti mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)