Hirdetés

A Ubisoft legalább három AAA játékot fog kiadni 2020 márciusáig

|

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen projektek jöhetnek a következő üzleti évben, de az tuti, hogy három-négy címre is számíthatunk.

Hirdetés

Egy befektetői tájékoztatás alatt a Ubisoft elárulta, hogy a 2019. áprilisától 2020. márciusáig tartó üzleti évre 3-4 AAA játékkal készülnek. Mivel áprilistól számítják ezt az időszakot, így ebbe sem a Division 2, sem a ma megjelenő Far Cry: New Dawn nem számít bele.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy mik lehetnek ezek a projektek, de ha elkezdünk gondolkodni a dolgon, akkor több franchise-ot is kihúzhatunk. A Ubisoft már korábban bejelentette, hogy nem terveznek új Assassin's Creedet kiadni idén, így azt kihúzhatjuk, és persze Division 3-at sem várhat most senki a következő időszakban (illetve várhat, amennyiben szereti a könnyű csalódásokat). Egy Far Cry 6 nem lehetetlen, de megtörné a kiadó ezzel a franchise-zal kapcsolatos szokásait.

Ezek után marad a Watch Dogs, ami 2016. óta nem kapott új részt, illetve a Beyond Good & Evil 2, amit a Ubisoft már sütöget egy ideje. A tavalyi évben a Splinter Cell szériáról is felbukkantak pletykák, így nem lennénk meglepve, ha hirtelen Sam Fisher köszönne ránk egy trailerből.

Ti mit gondoltok, mit reméltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)