Hirdetés

Újabb kelet-európai stúdiót nyit a Ubisoft

|

Ukrajna, Románia és Bulgária után Szerbiában is irodát nyit a francia kiadó.

Hirdetés

A Ubisoft mára valóban világméretű céggé vált, így rengeteg stúdiója van a világ szinte minden szegletében, akik olykor akár ezren is összedolgoznak egy-egy nagyobb projek kapcsán, mint például egy új Assassin's Creed készítésén. A hatalmas vállalkozás pedig tovább bővül, ezúttal Szerbiában.

A Ubisoft Belgrade első körben csupán 15 programozóval indul, de a kiadó reményei szerint 2017 során már 40 főt foglalkoztathatnak a városban, akik más területeken is beszállnak a munkába. A frissen alakult stúdió egyébként először a Ghost Recon Wildlands fejlesztésében segédkezik majd a párizsi csapatnak. Természetesen a Ubisoft az új vállalkozással szeretne hozzájárulni a helyi játékkultúra és -ipar fejlődéséhez, ahogy azt tették a bukaresti, kijevi és szófiai irodájuk nyitása után is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)