Hirdetés

Hamarosan új stúdiót nyit a Ubisoft

|

Berlinben fog megnyílni az az új stúdió, amelynek fejlesztői elsőként a Far Cry 5-be fognak besegíteni.

Hirdetés

Nemrég megjelent a várva várt Assassin's Creed: Origins, viszont a Ubisoft nem ülhet a babérjain, hiszen a következő évben már érkezik is a következő nagyobb alkotásuk, a Far Cry 5.

Hirdetés

A kiadó most bejeentette, hogy 2018 elején megnyitják a következő stúdiójukat, amelynek nem Franciaországban lesz a székhelye, hanem Berlinben. A Ubisoft közleménye szerint a német kollégák első feladat az lesz, hogy besegítsenek a Far Cry 5 munkálataiba, a srácoknak pedig valószínűleg szüksége is lesz a támogatásra, mert elég nagy projektbe vágták a fejszéjüket.

Külön érdekesség, hogy az 50 fős stúdiót egy magyar játékfejlesztő fogja vezetni, Tajnay István, aki egyébként korábban a Blue Byte vezetőjeként is dolgozott. Mindig örülünk a magyar sikereknek és nagyon reméljük, hogy a srácok komolyan hozzájárulhatnak majd a Far Cry 5 sikeréhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)