Hirdetés

Megjött a Ubisoft első negyedéves üzleti jelentése, jobban fogytak a PC-s játékok, mint az xboxosok

|

A For Honor és a Rainbow Six: Siege új tartalmai nem kevés bevételhez segítették hozzá a kiadót.

Hirdetés

A Ubisoft 2018-2019-es üzleti évének első negyedéves jelentése szerint a 400 millió dolláros bevételük jelentős részét köszönhették digitális eladásoknak és már megjelent játékaik tartalmainak. A DLC-k, szezonbérletek, előfizetések szépen termeltek.

Hirdetés

Ennek a tisztességes eredménynek egyébként a 34 százalékáért a PlayStation 4-es eladások feleltek, míg a PC a 400 millió 24 százalékáért felelt (ez nőtt tavalyhoz képest, akkor 21 százalék volt). A harmadik helyen az Xbox One áll 22 százalékkal.

A For Honor és Rainbow Six: Siege a kiadó sikerének fontos részei, és Yves Guillemot is hozzátette, hogy láthatóan a digitális piac és folyamatosan fejlődő játékok viszik előre a számokat.

Tekintve, hogy a Ubisoft két nagy multis címe milyen szépen fejlődött az utóbbi hónapokban, nem is tudunk haragudni ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)