Hirdetés

A Ubisoft fejese szerint még egy konzolgeneráció lesz, aztán kész

|

Úgy látja, pár év múlva mindent átvesz a streaming, és nem lesz szükség komoly hardverre a játékok futtatásához, csak jó netre.

Hirdetés

Guillemot szívesen beszél konzolokkal kapcsolatos jóslatairól. Novemberben azt mondta, szerinte évekig nem jön még új gép a PS4 Pro és az Xbox One X után, ami jelenlegi ismereteink szerint fedheti a valóságot.

Hirdetés

Most a Varietyvel készített interjúban nyilatkozott érdekeset. Elmondta, úgy gondolja, egy konzolgeneráció még lesz, de szép lassan szükségtelenné válnak a hardverek, és mindenki áttér a streamingre, amihez nem kell erőmű. Ezt ő pozitív dolognak tartja, úgy véli, nagyban segítené az AAA játékipar fejlődését, ha bármilyen játékot akár televízión vagy okostelefonokon is játszhatnánk, nem kellene külön optimalizálni mindenre.

Ti mit gondoltok, mikor juthat el a világ oda, hogy a streaming mindenki számára kifogástalan minőségben legyen élvezhető?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)