Hirdetés

A Ubisoft kiállt a GeForce Now mellett

|

Több nagy kiadó is kihátrált az NVIDIA streaming szolgáltatása mögül, de a Ubisoft azok közé tartozik, akik egyáltalán nem bánják, hogy egy újabb lehetőség nyílt játékaik kipróbálására.

Hirdetés

Még laikusként is érthető, hogy miért kifogásolja sok kiadó és fejlesztő azt, hogy a játékaival keres pénzt valaki, úgy, hogy ezért nekik nem igazán fizet, sőt még a beleegyezésüket sem kérte ki. Márpedig a GeForce Now esetében pontosan ez történik, így több nagy kiadó is kiszedette címeit a szolgáltatásból. Vannak viszont olyanok is, akik kifejezetten hasznosnak találják az NVIDIA újdonságát, így legutóbb az Epic Games állt be mögé, most pedig a Ubisoft is biztosított mindenkit a támogatásáról.

Hirdetés

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a Ubisoft digitális boltjában lévő játékainkhoz bármikor hozzáférhetünk a szolgáltatáson keresztül, valamint a kiadó játékait más támogatott launcherekben is zavartalanul streamelhetjük.

"Hiszünk abban, hogy ez egy kiemelkedő szolgáltatás, ami lehetőséget ad a rutinos és új PC-s játékosoknak egyaránt, hogy csúcsminőséget kapjanak, emellett eldönthessék, hogy hogyan és hol szeretnék játszani kedvenc játékaikat."

- nyilatkozta a Ubisoft egyik képviselője.

Az NVIDIA állítása szerint nem mondott le a kivonult kiadókról sem, ugyanis folyamatosan tárgyalnak velük, hogy a játékaik visszakerüljenek az elérhető kínálatba, és bíznak benne, hogy egyre többen látják majd be, hogy a szolgáltatás mindenki számára előnyökkel jár.

Ti kipróbáltátok már a GeForce Now-t? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)