Hirdetés

Öt Ubisoft játék, köztük egy Assassin's Creed és egy Far Cry is jöhet jövő tavaszig

|

A Watch Dogs Legion biztosan közöttük lesz, és a többire is vannak hivatalos, illetve nem hivatalos megfejtések.

Hirdetés

Sokan fogadták csalódottan, amikor a Ubisoft októberben bejelentette, hogy alaposan elcsúsztatja a Watch Dogs Legion, a Gods & Monsters és a Rainbow Six Quarantine megjelenését, azonban ha még több időt fordítanak a játékok fejlesztésére és csiszolására, azzal csak jól járunk - pláne a Breakpoint után. Noha napra pontos dátumokkal továbbra sem szolgált a kiadó, már körvonalazódnak a tervei. 

Hirdetés

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy 2021 áprilisáig bezárólag öt tripla A-s játékot terveznek kiadni: három címre a következő pénzügyi év harmadik negyedévében (2020 októbere és decembere között) számíthatunk, a maradék kettőt pedig a negyedik negyedévben (amely 2021 januárjától márciusáig tart) kapjuk meg. A vállalat azt is megerősítette, hogy az öt játék között van a Watch Dogs Legion, a Gods & Monsters és a Rainbow Six Quarantine is, viszont a további kettőt nem leplezték le. Nem úgy a Kotaku újságírója, a remek bennfentes kapcsolatokkal rendelkező Jason Schreier, aki Twitteren árulta el, hogy a vikinges témájú Assassin's Creed és egy új Far Cry a maradék. 

Van két nagy hiányzónk is, de nem véletlenül: sem a Beyond Good & Evil 2, sem a kalózos-hajós Skull & Bones nem fog megjelenni 2021 áprilisáig (az új Splinter Cellre is keresztet vethetünk, legalábbis a következő egy év során biztosan). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)