Hirdetés

Durván bezuhant a Ubisoft részvényeinek értéke

|

Miután az idei játékaik bebuktak, a jövő évieket meg elhalasztották, a befektetők sem túl boldogok.

Hirdetés

A Ubisoft az utóbbi jó néhány évben nem arról volt ismert, hogy játékai a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek, de egy darabig el tudtuk nézni a hibákat, pláne miután az Assassin's Creed Unityt követően egy kicsit összekapták magukat. A The Division 2 nem váltotta meg a világot, viszont nem is lett rossz, de a játékosokat valahogyan nem volt képes elragadni. A Breakpointtal ugyanakkor elérkezett a kiadó egy mélyponthoz.

Hirdetés

A Watch Dogs Legiont, a Rainbow Six Quarantine-t és a Gods & Monsterst áttolták a következő pénzügyi évre, 2020 áprilisában jelenhetnek meg leghamarabb. Ezzel együtt az előrejelzésen is faragtak, 2,19 milliárd euró helyett 1,45 milliárdos nettó bevételt várnak, a profit kapcsán pedig 480 millió euró helyett 20-50 milliót remélnek. Ennek hatására a részvények értéke több mint 20%-ot zuhant,  évek óta nem volt olyan alacsonyan, mint most. Nehéz lesz innen felállni és visszanyerni a játékosok bizalmát, de Yves Guillemot vezérigazgató igyekezett megnyugtatni mindenkit, megígérte, figyelnek a visszajelzésekre, javítják a Breakpoint hibáit, és mindent megtesznek, hogy javítsanak játékaik minőségén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)