Hirdetés

A Ubisoft magához csábította a Telltale veteránjait

|

A South Parkot fejlesztő csapat olyan arcokkal bővült, akik korábban többek között a The Walking Dead és a Minecraft: Story Mode részein dolgoztak.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy bővítette a San Francisco-i csapatot a Telltale Games korábbi munkatársaival. A segítségükkel szeretnének javítani a történetmesélés minőségén.

Az új munkatársak között ott van két vezető dizájner, Dennis Lenart (The Walking Dead, Minecraft: Story Mode) és Nick Herman (The Walking Dead), a történetért felelős vezető Pierre Shorette (The Wolf Among Us, Tales From The Borderlands), és a kreatív producer Adam Sarasohn (Tales From The Borderlands) mellet.

"Izgatottan üdvözöljük ezeket a iparbeli veteránokat a San Francisco-i csapatunkban"

- nyilatkozta a stúdió vezetője, Francois Pelland.

Azt egyelőre nem mesélték el, hogy pontosan milyen munkakörben folytatják a munkát itt a srácok, de az biztos, hogy egyelőre a teljes csapat a South Park: Fractured But Whole fejlesztésén dolgozik. Ami most már remélhetőleg akkor tényleg nem csúszik tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)