Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - többen rendelték elő, mint az első részt

|

Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak már most megérte belevágni a The Division folytatásába és még az Epic Store körüli mizéria sem tartotta vissza az igazán lelkes rajongókat.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy a Tom Clancy's The Division 2 is az Epic Store-ban fog megjelenni a Steam helyett, ami miatt sok játékos úgy gondolta, hogy a rajongók el fognak pártolni majd a sorozattól, sőt, az ingyen játék akció is azt a gyanút keltette, hogy nincs rendben a második rész előrendelői száma, viszont a most befutott számok nem igazolják ezt az elméletet. 

Hirdetés

A Ubisoft nemrég beszámolt az elmúlt időszak pénzügyi eredményeiről egy konferenciahívás keretein belül, ahol a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot arról is elárult egy-két gondolatot, hogy miért az Epic Store lett végül a The Division 2 otthona:

"Egyre növekszik a disztribúciós platformok száma, amelyek küzdenek az igazán jó tartalmakért. Úgy láttuk, hogy most van egy lehetőségünk arra, hogy több játékoshoz jusson el a mi online üzletünk, miközben támogathatjuk egy parterünket, aki értékeli a munkánkat és jobb anyagi feltételeket tud biztosítani."

Mindezek alapján a Ubisoft pontosan azért választotta az Epic Store-t, amiért mindenki más is, viszont míg rengeteg gamer ellenzi a fejlesztők vándorlását a konkurencia boltjába, Guillemot azt is elárulta, hogy már most érezhetően jót tett a számoknak ez a döntés:

"Az eredmények már most ígéretesek, a PC-s előrendelések száma nagyobb, mint az elő The Division esetében, a Ubisoft Store-ban történt előrendelések száma pedig hatszor több. Úgy gondoljuk, hogy ez hosszútávon is nagyon pozitív eredmény."

Persze az előrendelések mindig lehetnek csalókák, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek majd a megjelenés utáni eredmények. Ti mennyire várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)