Hirdetés

Két új stúdiót alapított a Ubisoft, hogy több AAA címen dolgozzanak

|

A kiadó korábban úgy döntött, kevesebb játékot készít, de tovább fogja támogatni őket. Most újabb csapatok segítenek.

Hirdetés

Az utóbbi időben elég jól megy az üzlet a Ubisoft számára. A Blue Mammoth felvásárlása után elkerülték, hogy bekebelezze őket a Vivendi, illetve a kínai Tencenttel is hosszútávra terveznek.

Hirdetés

Ezúttal viszont két teljesen új stúdiót alapítottak - az egyiket az ukrajnai Odesszában, a másikat az indiai Mumbaiban. A Ubisoft Odesa elsődleges feladata a Tom Clancy's Ghost Recon franchise támogatása lesz, és a következő két évben legalább 60 embert szeretnének foglalkoztatni. A stúdió vezetője a Ubisoft Kiev korábbi Studio Managere, Adrian Serbanescu lett. 

A Ubisoft Mumbai csak júniusban kezdi majd működését Jean-Philippe Pieuchot, a Ubisoft Pune Managing Directorának vezetése alatt, és két év alatt 100-nál is több alkalmazottal kívánják bővíteni a stúdiót. Ebben nagy segítségükre lesz az egyik legnagyobb helyi partnerük, az Indian Institute of Technology and Intuit Lab.

A Ubisoft Worldwide vezető igazgatója, Christine Burgess-Quémard elmondta, nagyon büszke arra, hogy a vállalat már 10 éve működik sikeresen Ukrajnában és Indiában, a két újonnan nyíló stúdióval pedig még inkább szeretnék az országok közötti szoros együttműködést erősíteni. Valamint bíznak a befektetésben és a bővítésben, remélik, hogy további minőségi szórakoztató termékeket állíthatnak elő a jövőben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)