Hirdetés

Sokat javultak a Watch Dogs 2 eladások, mit jelenthet ez?

|

Döcögősen indult a Watch Dogs 2, de a Ubisoft szerint végül rákaptak a rajongók a hackelős akciójátékra. És itt van egy fontos tanulság.

Hirdetés

Anno a Watch Dogs első része a rengeteg hype után végül hatalmas csalódást okozott a játékosoknak így senkit nem lepett meg, hogy Watch Dogs 2 még az ígéretes előzetesek ellenére is egy kicsit döcögősen indult be. Úgy tűnik, hogy végül azért sokan adtak egy esélyt a játéknak, mert a Ubisoft szerint végül sikerült behozni a lemaradást. Yves Guillemot annyit mondott, hogy a kiadó boldog a számok láttán, nyilván ő is boldog.

Egyébként azt a kiadó is belátja, hogy elsősorban nem a marketing volt az, ami megmentette a játékot, hanem a rajongókon keresztül terjedt a híre. Ez igazából érthető, hiszen az ember szívesebben bízik meg a barátai (vagy általában véve más játékosok) véleményében, mint a "lelketlen marketing gépezetben". Ez nyilván hatványozottan igaz erre a címre, amelynek első részét a legnagyobb E3-as átverések közé sorolják. Erről EndreMan, RG és Wolfi még számot is írtak a PlayIT Citromdíj videó végén:

Érdekes fordulat ez egyébként a cég történetében, hiszen sokáig inkább a lelketlenséggel és a rajongók lehúzásával azonosítottuk őket, viszont az utóbbi években nem csak önkritikát gyakoroltak (elég csak az Assassin's Creed sorozat kényszerünetére visszaemlékezni), de a játékosokkal is sikerül lassan újra megtalálniuk a közös hangot. A Watch Dogs 2 vagy akár a Rainbow Six: Siege sikere szinte kizárólag annak tudható be, hogy a Ubisoft látszólag végre készen áll arra, hogy elismerje a saját hibáit és bízzon a rajongók megérzéseiben, mi pedig csak reméljük, hogy sok más cég példát tud majd venni erről.

Ti mit gondoltok? Nektek hogy tetszett a Watch Dogs 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)