Hirdetés

Úgy tűnik, a héten is volt PlayStation 5-ös készletfeltöltés

|

A brit játékeladási toplista legalábbis egyértelműen ezt mutatja.

Hirdetés

A naptár szerint mától tavasz van, amikor a jó idő mellett annak is örülhetünk, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelően lassan felzárkózik a kínálat a kereslethez a játékkonzolok piacán is. Szerencsére márciusban sem jön semmi olyan, ami miatt bánhatjuk, ha nincs még a háztartásban egy PlayStation 5, de májusban már jönnek az év első komolyabb újdonságai, addigra nem árt beújítani egy next-gen (vagyis hát már jelenlegi generációs) konzolt.

A britekhez érkezett egy szállítmány, így a brit játékeladási toplista második helyére ugrott fel a Spider-Man: Miles Morales, ami egy héttel korábban a hetedik volt, és most 172%-kal több kelt el belőle, mint akkor. Mindössze kb. 1000 példányon múlt, hogy a Super Mario 3D World + Bowser's Fury beelőzte.

Hirdetés

A Top 40-be egyébként visszakerült a Demon's Souls is a 21. helyen, és összességében a dobozosan értékesített PS5-ös játékok száma 64%-kal magasabb volt, mint egy héttel ezelőtt. 

Egyébként a héten megjelent Persona 5 Strikers az ötödik, a szintén most debütáló Bravely Default 2 pedig a tizenegyedik helyen nyitott, miközben a The Last of Us Part 2 a semmiből tört a dobogó legalsó fokára, miután jelentősen leárazták. Ez lett tehát február utolsó hetének végeredménye:

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Spider-Man: Miles Morales
  3. The Last of Us Part 2
  4. FIFA 21
  5. Persona 5 Strikers
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. Call of Duty: Black Ops Cold War
  9. Grand Theft Auto V
  10. Minecraft (Switch)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)