Hirdetés

Úgy tűnik, az idei E3-on sem lesz Silent Hill vagy Metal Gear bejelentés

|

Hacsak a Konami nem szervezte ki ezeket másoknak, nem hallhatunk majd a két franchise jövőjéről.

Hirdetés

A Pro Evolution Soccer sorozaton kívül mással mostanában nem szolgál a Konami a játékosoknak, ráadásul a PES is kihagyott egy évet, hogy egy igazán új generációs változattal térjen vissza valamikor idén. Régóta pletykálják, hogy egy Metal Gear Solid remake és egy Silent Hill folytatás is formálódik, viszont a legtöbb értesülés szerint ezek egyike sem közvetlenül a Konami felügyelete alatt készül. 

A cég most bejelentette, hogy bár sok projekten dolgozik, ezek egyikét sem fogja megmutatni az E3 során.

Hirdetés

A kiadó a döntést azzal indokolta, hogy az időzítés nem megfelelő számára, még nem kész megmutatni, milyen játékok formálódnak a berkeiben. Ezzel együtt az E3-at szervező ESA-t támogatásáról biztosította, és kijelentette, hisz az idei rendezvény sikerében.

Szerintetek milyen játékok készülhetnek a Konaminál? Talán egy új Castlevania? Valami a Metal Gear univerzumához kapcsolódó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)