Hirdetés

Új ember került a Cyberpunk 2077-et fejlesztő csapat élére

|

Nincs könnyű helyzetben a kissé megtépázott hírnevű játék új rendezője.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 tavaly decemberben jelent meg, többszörös halasztás után, melyekre azért volt szükség, hogy a játék úgy jelenhessen meg, amire a fejlesztői is büszkék lehetnek. Aztán persze tudjuk, hogy mi történt, a CD Projekt RED pedig azóta is tűzoltóként funkcionál, miközben egy hatalmas perrel is szembe kell nézniük.

A példátlanul nagy negatív visszhang után várható volt, hogy lesznek felelősök, mint például Mateusz Tomaszkiewicz, a játék rendezője, aki most nem csak a beosztásától búcsúzik, hanem az egész CDPR csapattól.

Hirdetés

Helyére az a Gabriel Amatangelo lép, aki 2020 januárjában csatlakozott a fejlesztőkhöz, hogy a Cyberpunk kreatív rendezője legyen. Amatangelo komoly tapasztalattal rendelkezik, korábban dolgozott például egy Dragon Age: Inquisition DLC-n és több Star Wars: The Old Republic kiegészítőn is. A feladata most az lesz, hogy a megfelelő irányba terelje a Cyberpunk jövőben megjelenő tartalmait.

Az ilyen átrendeződések biztosan nem segítik a munka előrehaladását, miközben a stúdiónak ezer más gondja is van, többek között az, hogy fogalmuk sincs, mikor térhet vissza végre a játékuk a Sony online polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)