Hirdetés

Új gigastúdiót hozhat létre Japánban a Sony

|

Elvileg egy olyan AAAA játékstúdiót akarnak összerakni, mint amilyen a Microsoft-féle The Initiative.

Hirdetés

Korábban többen is azzal vádolták a Sony Interactive Entertainmentet, hogy kezd véglegesen elfordulni Japántól, ennek jeleként értékelték a Japan Studio beszántását is. Most viszont olyan híresztelések érkeztek, melyek szerint egy minden eddiginél nagyobb, új japán stúdiót akar kiépíteni a Sony.

Tényleg grandiózus tervekről lehet hallani, elvileg valami olyat akkor összehozni a Sony, mint amit a Microsoft tett az "első AAAA stúdió"-ként emlegetett The Initiative alapításával 2018-ban.

Hirdetés

Egyelőre egy Reddit-posztból informálódhatunk, szóval messze vagyunk még a hivatalos bejelentéstől, de az említett bejegyzésben arról esik szó, hogy a Sony új csapatával Resident Evil, Monster Hunter, Devil May Cry vagy Metal Gear szintű új IP-ket akar felépíteni. Ehhez pedig híres iparági veteránokat toboroznak, többek között a Capcom-féle Resident Evil csapatból, valamint a Square Enixtől és a Konamitól szereztek szakembereket - ez a metódus tényleg egy az egyben annak a mása, ahogy a fentebb említett The Initiative is létrejött. 

Kíváncsian várjuk, igaznak bizonyulnak-e ezek a híresztelések. Ki tudja, talán már a jövő héten esedékes PlayStation Showcase-en leleplezik az új stúdiót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)