Hirdetés

Új mérföldkövet léphettek át az Xbox Series X és Series S eladásai

|

Persze azért a PlayStation 5 a jelek szerint még mindig óriási előnnyel rendelkezik.

Hirdetés

Az eddig is elég nyilvánvaló volt, hogy sem a Sony, sem pedig a Microsoft nem igazán panaszkodhat a jelenlegi generációs konzolok eddigi eladásaira, hiszen korábbi adatok szerint még a készlethiány ellenére is elég jól alakultak a számok. Habár elvileg 2021 első negyedévében a PlayStation 5 győzedelmeskedett eladások terén, azért bőven akadnak olyanok, akik inkább a redmondiak gépeit preferálják, és ez az adatokon is meglátszik.

Hirdetés

A VGChartz beszámolója szerint ugyanis az Xbox Series X és Series S közösen átlépték az 5 millió eladott példányszámot. Ez egyértelműen szép mérföldkő, még úgy is, hogy közben a PlayStation 5 eladásai már 8,4 millió környékén járhatnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek csak becslések, és elvileg a május 15. utáni adatokat nem tartalmazzák, tehát lehet, hogy a valódi eredmények némileg eltérőek, de azért így is elég jó képet kaphatunk a konzolpiac jelenlegi helyzetéről.

Persze a Sony és a Microsoft új generációs gépeinek számai meg sem közelítik a Nintendo Switch több mint 85 milliós eladását, de jelen esetben talán nem is túl fair az összehasonlítás, hiszen a hibrid konzol már régebb óta a piacon van.

Szerintetek előfordulhat egyszer, hogy az Xbox Series X és Series S eladásai lekörözik a PlayStation 5 eredményét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)