Hirdetés

Új stúdiót alapítanak a Apex Legends és Titanfall korábbi fejlesztői

|

Gyorsan el is kezdenek dolgozni egy teljesen új IP-n.

Hirdetés

Érdemes lesz megjegyezni a Wildlight Entertainment nevét, a most alakult új fejlesztőcsapat ugyanis elsősorban a Apex Legends és Titanfall régebbi alkotóiból áll össze. A banda élére az a Dusty Welch állt, aki korábban az Apex Legends COO-ja és GM-je volt, ezt megelőzően pedig a U4iA Gamesnél és az Activisionnél dolgozott - utóbbinál a Call of Duty életrehívásában és a Guitar Hero kiadásának vezetésében vette ki a részét.

A csapatot erősíti az a Mohammad Alavi is, aki egy törölt single player Respawn játék kreatív rendezője volt, illetve dolgozott régebben az Apex, Titanfall és Call of Duty játékokon is.

Hirdetés

A megemlített szakemberek és társaik nyilván nem jókedvükben távoztak a Respawntól: az EA nemrég több Respawn projektet is törölt, és mint az nemrég kiderült, köztük volt például egy single player Titanfall-játék is. A munka nélkül maradt fejlesztőket vagy átterelték más munkálatokhoz, vagy egészen egyszerűen szélnek eresztették - utóbbiak álltak most össze a Wildlight Entertainmentben.

Egyelőre nem tudni, min dolgozik a Wildlight Entertainment, de elvileg már most nekiestek egy teljesen új IP fejlesztésének. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)