Hirdetés

Új stúdiót alapítottak a Bulletstorm egykori fejlesztői

|

Már az sem titok, hogy min dolgoznak és melyik kiadónak.

Hirdetés

A People Can Fly nevét jelenleg sokan az Outridersszel jegyezték meg, pedig a fejlesztőcsapat korábban olyan címeket hozott tető alá, mint a Painkiller, a Gears of War: Judgment vagy éppen a Bulletstorm, így a munkatársak igencsak tapasztaltnak mondhatják magukat a lövöldék terén. Ez a háttér jól is fog jönni annak a brigádnak, amelyik kivált a People Can Fly-ből és saját stúdiót hozott létre Gruby Entertainment néven.

A GamesIndustry jelentése szerint a lengyel székhelyű Gruby Entertainmentet Grzegorz Michalak, Karol Szyska és Kamil Misiowiec alapította 2020-ban, és a cég máris dolgozik az első saját projektjén, amellyel egy vadonatúj FPS franchise-t szeretne elindítani - ez mondjuk nem túl meglepő a fejlesztők referenciái alapján.

Hirdetés

Misiowiec nyilatkozata szerint nagy örömükre szolgál, hogy bővíthetik a csapatukat és a tudásbázisukat, valamint az akciójátékok új megközelítését mutathatják meg. A stúdió célja egy magas oktánszámú játékmenet megalkotása a hardcore játékosok számára, amely jelentőségteljes döntésekkel párosul. 

Az egyelőre cím nélküli shooter kiadója a Super.com lesz, amely korábban olyan játékok felett bábáskodott, mint a Raji: An Ancient Epic, a Retro Machina és az Alchemist Adventure. A Super.com egyébként nem csak kiadóként segíti a Gruby Entertainmentet, hanem konzultálással és mentorálással is. Kíváncsian várjuk a srácok bemutatkozását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)