Hirdetés

Új tulajdonosnál a BloodRayne jogok, feltámad a széria

|

Az Advent Rising és a Raze's Hell rajongói is kezdhetnek örülni.

Hirdetés

Bár Uwe Boll mindent megtett azért, hogy földbe tiporja a BloodRayne nevet,  nem sikerült neki, így sokan nosztalgiáznak továbbra is arról, hogy milyen volt a Terminal Reality 2002-es vámpíros TPS-e, amely 2004-ben kapott egy folytatást és 2011-ben egy oldalnézetes spin-offot (BloodRayne: Betrayal) is. Készült egy negyedik játék Nintendo 3DS-re, ám végül nem lett belőle semmi, azóta pedig a Majesco Entertainment fiókjában porosodott a széria.

Hirdetés

A klasszikus játékok kiadásával foglalkozó Ziggurat Interactive nemrég megszerzett több licencet is a Majescótól, így hozzájuk kerültek a BloodRayne, az Advent Rising, a Raze's Hell és a Flip's Twisted World jogai is. A Ziggurat közleménye szerint most azon dolgoznak a Terminal Reality egykori fejlesztőivel, hogy felfrissítsék a BloodRayne játékok PC-s változatait, hogy megoldják a kompatibilitási problémákat és különböző fejlesztéseket végezzenek rajtuk. Eközben pedig terveket dolgoznak ki a BloodRayne gazdag univerzumának további feltárására és kiterjesztésére is. 

A Terminal Reality korábbi vezetője, Mark Randel elmondta: nagyon izgatottak a lehetőség miatt, hogy újra foglalkozhatnak az egyik kedvenc játékszériájukkal és hogy egy új közönség számára is elérhetővé tehetik. Ti örülnétek egy vadonatúj BloodRayne játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)