Hirdetés

Újabb csapattal mutatja meg a PlayStation Studios, hogy nem csak a konzolos játékosokat szereti

|

Egyúttal új divízió jött létre a PlayStation berkein belül.

Hirdetés

Míg korábban a Sony saját kiadású játékai szinte kivétel nélkül kizárólag PlayStation platformokon voltak elérhetők, néhány éve megindult a terjeszkedés a PC irányába, sorra érkeznek korábbi exkluzívok a platformra. A kiadó viszont még több játékost szeretne kiszolgálni és rajongóvá tenni, ezért folytatja a PlayStation Studios bővítését.

Ezúttal a mobilos shooterekre szakosodott Savage Game Studios csatlakozott a csapathoz, amit 2020-ban a témában jártas, korábban nagy csapatoknál megfordult fejlesztők alapítottak. Ők a most létrejött PlayStation Studios Mobile Division ernyője alá fognak tartozni, amely függetlenül működik a konzolos csapattól, és új, valamint már ismert PlayStation franchise-okat bővít mobilos mellékágakkal.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni, hogy már készül náluk egy nagy költségvetésű, folyamatosan frissülő akciójáték, amiről egyelőre nem akartak többet elárulni.

A Sony fontosnak tartotta kiemelni, hogy a PlayStation 5-öt sem fogják elhanyagolni, valamint érkezik a PlayStation VR2, és jön még az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata is valamikor a közeljövőben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)