Hirdetés

Újabb felvásárlást jelentett be a PlayStation

|

A Bluepoint még mindig nem tagja a PlayStation Studios nagy családjának, de egy másik csapatot sikerült elcsábítani.

Hirdetés

A Microsoft erőteljesen bővítette a közelmúltban az Xbox Game Studiost, mert belátta, egy konzolnak a sikerhez szüksége van ütős exkluzívokra is. A Sony ezt már régóta tudja, de gondoskodik arról, hogy olyan stúdiókat kössön magához, amik segítik hosszú- és rövidtávú céljai elérésében.

Az Insomniac Games után nemrégiben a Nixxes Software-t is megkaparintotta, mely a korábbi sikerjátékok PC-s változatainak elkészítésével foglalkozik. Most a tizennegyedik stúdió is belépett a PlayStation Studios kötelékébe.

Hirdetés

Az új érkező a liverpooli Firesprite. A fejlesztők közül sokan a Studio Liverpoolnál voltak, amit 2012-ben zárt be a Sony, de most örömmel üdvözlik őket újra. A kiadó és a stúdió a The Playroomon, a The Playroom VR-on és a The Persistence-en dolgozott együtt a múltban.

Azt, hogy mit fognak csinálni a közeljövőben, még nem tudni, de a PlayStation Studios fejese, Hermen Hulst annyit megsúgott, hogy az exkluzívok tárházának bővítésében kulcsszerepet kap majd a Firesprite.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)