Hirdetés

Újabb ismert fejlesztőcsapatot vásárolt fel a Tencent

|

A Rime és a Song of Nunu fejlesztője is a Riot többségi tulajdonosához, a kínai Tencenthez került.

Hirdetés

A Tencent tovább terjeszkedik a játékiparban. A kínai cégóriás keze több nagyobb stúdióban is benne van, a héten pedig még tovább nyújtózkodott. Ezúttal egy kisebb, de értékes csapatot markolt fel.

A Rime fejlesztéséért felelős Tequila Works volt a legutóbbi célpont, ami egyébként jelenleg egy Riot Forge projekten, a Song of Nunu című 3D-s platformeren dolgozik. A Tencent egy nem publikus összegért vált többségi tulajdonossá.

Hirdetés

Az ügy kapcsán viszonylag szűkszavú közleményt kaptunk. A Tequila Works elnöke, Luz Sancho örömmel fogadta a befektetést, mondván így több erőforráshoz férnek majd hozzá, és csiszoltabb játékélményeket szállíthatnak majd le a közönségnek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kíváncsiak leszünk rá, hogy ez mennyiben fogja befolyásolni a srácok munkáját. Ha ez a felvásárlás azt jelenti, hogy a Song of Nunu még annál is menőbb lesz, mint amilyennek eddig látszott, akkor mi nagyon fogunk örülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)