Hirdetés

Újabb játék mutatta meg, hogy a Nintendo remasterekből is vígan elélne

|

Egyúttal azt is, mekkora bukás volt a Wii U.

Hirdetés

Továbbra is visszafogottan haladunk a nagy megjelenések felé, de a hét legnagyobb újdonsága miatt mind a switches játékosok, mind a brit viszonteladók örülhetnek. A Super Mario 3D World eredetileg Wii U-n debütált, viszont ahogy sok más játékának, úgy ennek is adott egy újabb esélyt a Nintendo az új konzolján.

És ahogy a többi cím esetében, úgy most is eléggé megérte: a Super Mario 3D World + Bowser's Fury dobozos kiadása nem csak hogy az év eddigi leggyorsabban fogyó játéka, de háromszor annyi kelt el belőle, mint az eredeti változatból, amit egyébként a Nintendo a PlayStation 4 megjelenésének napján dobott piacra.

Hirdetés

A Switchre megjelent Mario platformerek közül ezé a harmadik legjobb kezdés, a Super Mario 3D All-Stars és az Odyssey megelőzik, a Mario Maker 2 és a New Super Mario Bros U Deluxe pedig követik. Mivel egy darabig nem jön más Switch-exkluzív, a következő hetekben valószínűleg marad az eladási listákon.

A Little Nightmares 2 sem kezdett tragikusan rosszul, a hetedik helyet szerezte meg, de természetéből adódóan valószínűleg a digitális értékesítés területén sikeresebb. A PlayStation 5 játékai most, hogy újabb készletek érkeztek a konzolból, megint népszerűbbek lettek egy kicsivel.

Ez lett végül a múlt hét brit játékeladási toplistája:

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. FIFA 21
  4. Spider-Man: Miles Morales
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Call of Duty: Black Ops Cold War
  7. Little Nightmares 2
  8. Minecraft (Switch)
  9. Assassin's Creed Valhalla
  10. Ring Fit Adventure
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)