Hirdetés

Újabb játék mutatta meg, hogy sokakat elrettent az Epic Games Store

|

Több százezer játékos vetette rá magát a Chivalry II steames változatára, pedig a játék már PC-n is régóta elérhető.

Hirdetés

Az Epic Games továbbra is komoly pénzeket költ arra, hogy exkluzív tartalmak legyenek saját játékboltjában, remélve, hogy ettől majd sokan elpártolnak a Steamtől, és elveszti elsőségét a Valve a PC-s digitális áruházak harcában. A fejlesztők általában úgy állapodnak meg az Epic-kel, hogy játékaik korlátozott ideig csak az EGS-ben lesznek megtalálhatók, de utána máshol is felbukkanhatnak.

Így volt ez a Chivalry II-vel is, ami egyébként tavaly júniusban jelent meg, és augusztusra több mint egymillió példányt adtak el belőle PC-n és konzolokon összesen.

Hirdetés

Tíz nappal ezelőtt felkerült a Steam kínálatába, és a fejlesztők örömmel számoltak be arról, hogy ennyi idő alatt máris 300 ezer példány talált gazdára a platformon. Az is egészen csábító, hogy július 7-éig 40%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni - nem elképzelhetetlen, hogy vannak, akik csak azért megvették újra, hogy a nagyobb PC-s könyvtárukban láthassák.

SteamCharts mérése alapján az egyszerre játszók száma az elmúlt 24 órában elérte a 12548-at, de volt már 16901-nél is. Ha még nem próbáltátok, szívből ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)