Hirdetés

Újabb játékát halasztotta el a Ubisoft

|

Tavaly bátran tűzött ki megjelenési dátumokat a kiadó, most viszont sorra derül ki, hogy mindennek kell még idő.

Hirdetés

Nagyon érdekes év lesz 2021, mert csak most érezhetjük igazán a koronavírus hatását; a 2020-ra tervezett játékok többségénél már csak az utómunka maradt, amit otthonról is el tudtak végezni a fejlesztők, de azoknál, amiket későbbre terveztek be, még lehetnek olyan feladatok, amelyek mindenképp személyes jelenlétet követelnek. Az átlagnál több csúszásra számíthatunk, bár a Ubisoft eleve szeret halogatni.

Az eredetileg február 18-ára tervezett Far Cry 6 után a február 25-ére ütemezett Riders Republic is el lett halasztva határozatlan időre, így az év első három hónapjára csak két újrakiadás, a Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition és az egyébként szintén csúsztatott Prince of Persia: The Sands of Time Remake maradt a Ubisoft kínálatában.

Hirdetés

A fejlesztők mindössze annyit mondtak, hogy több időre van szükségük a Riders Republic csiszolgatásához, és ahhoz, hogy a Ubisoft Annecy elszánt csapata a lehető legjobb élményt kínálhassa. 

Jelenlegi tervek szerint 2021-ben jön még a Roller Champions és a Rainbow Six Quarantine is, illetve nagyon esedékes már a The Settlers megjelenése. Meglátjuk, ebből mi lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)