Hirdetés

Újabb kulcsfigurát vesztett el a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztőcsapata

|

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 narratív dizájnért felelős vezetője egy másik stúdióhoz csatlakozott.

Hirdetés

Pár hónappal azután, hogy kirúgták a vezető írót és a kreatív vezetőt, a Hardsuit Labs most egy újabb fontos figurát vesztett el. Cara Ellison volt a csapat narratív dizájn felelőse, de úgy döntött, hogy stúdiót vált és átigazolt egy kisebb céghez.

A hivatalos közlemény nem kötötte az orrunkra a távozása okát, de tekintettel a kirúgásokra és a folyamatosan változó megjelenési időpontokra, el tudjuk képzelni, hogy jelenleg nem a Hardsuit a feltörekvő játékfejlesztők leányálma.

Hirdetés

A közlemény így hangzik:

"Meg tudjuk erősíteni, a tényt miszerint Cara Ellison elhagyta a Hardsuit Labs csapatát, és már nem dolgozik, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztésén. Cara új ötleteket hozott a projekthez, melyek részei lesznek a jövőre megjelenő játéknak."

Ellison szintén vezető narratív dizájnerként csatlakozott az új csapatához, a League of Geekshez, ami jelenleg csak az Armelloval büszkélkedhet (mondjuk azzal teljesen jogosan).

Jelenleg nem tudjuk, hogy min dolgozik a League of Geeks, de bármit is csinálnak, azt izgatottan várjuk. Mindeközben a Vampire állapota miatt egyre jobban aggódunk, de jövő év előtt úgysem fogjuk megtudni, hogy mi lesz a vége a késéseknek és a stúdió átszerveződésének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)