Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz ért az It Takes Two, bőven túlszárnyalta a Hazelight előző játékát

|

Egy nagyon jó hír aranyozta be az It Takes Two csapatának hétvégéjét.

Hirdetés

A tavaly márciusban érkezett It Takes Two rengeteg díjat zsebelt be a 2021-es díjátadókon, teljesen megérdemelten. A Hazelight Studios egy csodálatos kalandra vitt el mindnyájunkat, amit az elmúlt közel egy évben már több millióan élvezhettek.

Tegnap a Hazelight srácai egy Twitter posztban értesítették a világot sikereikről. A jelentés szerint már átlépték az 5 milliós eladási számot, aminek köszönhetően az It Takes Two lett a stúdió eddigi legsikeresebb játéka.

Hirdetés

A srácok előző projektje, a 2018-as A Way Out sem szerepelt rosszul. A co-op kalandból 3,5 fél millió példány fogyott, ami egy ilyen, kisebb volumenű projekthez mérten már így is hatalmas eredmény volt. Az It Takes Two 5 milliója azonban ezen messze túltett.

Az elmúlt években remek kalandjátékokat kaptunk a stúdiótól, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő dobásuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)