Hirdetés

Újabb mérföldkövet léptek át a The Batman bevételei

|

Épp akkor érték el a Batman mozis bevételei a legújabb álomhatárt, mikor a film HBO Maxon is debütált.

Hirdetés

Húsvét vasárnapjával bezárólag immár több mint 750 millió dollár bevételt termelt a 2022-es The Batman, hivatalos 751 602 773 dollárnál jár a film - ebből 365 milliót tesznek ki az amerikai bevételek, 386-ot pedig a nemzetközi piac hozott össze.

A Warner Bros. amerikai terjesztésért felelős vezetője, Jeff Goldstein nem hagyta szó nélkül ezt a remek teljesítményt.

Hirdetés

Goldstein egészen pontosan így fogalmazott:

"Az a hihetetlen fogadtatás, amelyet országszerte a mozikban láthattunk bizonyítja ennek az ikonikus DC szuperhősnek az állhatatos erejét és az emberek azon vágyát, hogy nagyszerű filmeket nézzenek meg a nagyképernyőn. Gratulálunk minden érintettnek e lenyűgöző mérföldkő eléréséhez!"

Az új Batman mozi egyébként tegnap óta hazánkban is elérhető az HBO Maxon. A filmről készült kritikánkat alább nézhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)