Hirdetés

Újabb rekordokkal büszkélkedhet a Fall Guys

|

Aki esetleg azt hinné, hogy az Among Us asztronautái a feledés mocsarába lökték a Fall Guys babjait, az nézzen utána a számoknak.

Hirdetés

A végtelenül cuki és mókás Fall Guys: Ultimate Knockout a nyár végén berobbant, és elnyerte mindenki szívét. A játék ingyenesen nyitott a PlayStation Plus szolgáltatáson keresztül, de ez nem volt negatív hatással az eladásokra: a Mediatonic most büszkén jelentette, hogy már 11 millió példányt adtak el csak PC-n. Bele se merünk gondolni, hogy az ingyenes időszak letelte után hányan vették meg a játékot PS4-re is.

Köszönhetően a fejlesztők bejelentésének azt már biztosan tudjuk, hogy a Fall Guys lett a legtöbbek által letöltött PS Plus ajándék. A játékosok csak szeptemberben több mint 545 millió Fall Guys babot ejtettek ki a meccsekből, és 113 millió órányi Twitch-tartalmat néztek augusztusban.

Hirdetés

A Mediatonic csapata most ünnepli a stúdió 15. születésnapját, és ugyan ennyi év alatt rengeteg játékot raktak össze, egyik sem robbant akkorát, mint a Fall Guys. Természetesen az ünneplővideóban is a rohangáló baboké volt a főszerep.

A Fall Guys megnyerte 2020 legjobb többjátékos címének járó díjat, és a legjobb családi játéknak járó díjat a Golden Joysticks gálán. A 2020-as The Game Awardson jelölték a legjobb indie játéknak, így könnyen lehet, hogy a fejlesztők még egy trófeát hazavihetnek idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)