Hirdetés

Újra a csúcson a FIFA 21, vége a Spider-Man: Miles Morales dicsőségének

|

Nagyobb új megjelenések híján visszaállt a szokásos trió a brit játékeladási lista élére.

Hirdetés

Gyakorlatilag fogalmazhatnánk úgy is, hogy visszaállít a világ rendje, és mivel nem érkeztek nagy új megjelenések, az örökérvényű triót foglalta vissza a brit játékeladási toplista dobogós helyeit.

Újra első ugyanis a FIFA 21, melyet az Animal Crossing: New Horizons és a Mario Kart 8 Deluxe követ. Ez nagyon szép visszatérés a FIFA esetében, hiszen egy héttel ezelőtt még csak nyolcadik volt. A másik két dobogós is szépen javított, hiszen az Animal Crossing a hatodik helyről jött fel a másodikra, a Mario Kart 8: Deluxe pedig a hetedikről a harmadikra.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan a Spider-Man: Miles Morales az első helyrúől a negyedikre csúszott vissza, a Resident Evil Village és az Assassin's Creeed Valhalla pedig egy-egy helyezést rontottak.

Íme a brit játékeladási toplista aktuális állása a lemezes játékok tekintetében:

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Spider-Man: Miles Morales
  5. Resident Evil Village
  6. Assassin's Creed Valhalla
  7. Minecraft (NS)
  8. The Last of Us Part II
  9. Miitopia
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)